Pvc stolarija

SALAMANDER 3D je sustav PVC profila sa pet komora i tri brtve. On predstavlja vrhunac ponude salamanderovih PVC profila. Prepoznatljivim ga čini njegov elegantni zaobljeni dizajn. Profil 3D se odlikuje odličnom zvučnom i toplinskom izolacijom osiguravajući značajne uštede na troškovima grijanja i veliko smanjenje buke koja je pratilac suvremenog načina života.
Prednosti PVC stolarije:
- odlična toplinska izolacija
- odlična zvučna izolacija
- lijep estetski izgled
- dugotrajnost
- otpornost na vremenske utjecaje
- lako i jednostavno čišćenje i održavanje
- nema bojanja i lakiranja

Prozori

SALAMANDER 3D su apsolutna tehnička inovacija na tržištu prozora. Od 1974. g Salamander svojim kupcima nudi standarde u proizvodnji prozora i vrata koji su oduvijek bili ispred svog vremena.
Salamander 3d prozori su profili s pet komora i tri brtve te ukupne širine od 76mm, što omogućava još bolja i kvalitetnija izolacijska svojstva.
Karakteristike:
- dizajn izvana - zaobljeni kutovi okvira i krila očaravaju modernim
i vanvremenskim dizajnom
- dizajn iznutra - zaobljenje letvice ostakljenja sa sjenčanim utorom
i prepustom krila pridonose izgledu prozora
- sistem Design 3D - dvostruko udarno brtvljenje u vanjskom dijelu i dodatno unutarnje brtvljenje osiguravaju visoki stupanj toplinske i zvučne izolacije.
- 5 komorni sistem ugradbene dubine 76mm te ojačanje od pocinčanog
čelika debljine 2mm osiguravaju najveću moguću stabilnost

Ulazna vrata

Sva naša vrata izrađuju se od PVC profila sa pojačanim željeznim ojačanjima. Standardno su opremljena s protuprovalnim okovom sa zaključavanjem na 5 mjesta. Za svu našu stolariju koristimo visokokvaliteni okov SIEGENIA. PVC vrata nudimo u varijanti s dekorativnim panelima te vrata s prečkama.
Osim standardne bijele boje nudimo stolariju i u bojama imitacije drva:
svijetli hrast, tamni hrast, mahagonij. PVC PANELI

Klizne stjenke

Pokretni dio je otklopno-klizni i kliže se na fiksni dio stijene. Idealno su rješenje prilikom zatvaranja većih otvora koji vode prema balkonu Vašeg doma. Ukupan otvor je podjeljen na dva dijela od kojih je jedan fiksan dok drugi možete otklopiti ili odgurati na fiksi dio.

Kontakt

NOVOKMET d.o.o.
PVC I ALU stolarija

Tel fax:   021 227 476
Goran:    098 309 490
Ured:      098 309 295

info@novokmet.hr

Pišite nam