Komarice

Komarice su jednostavno su i funkcionalno rješenje za zaštitu vašeg doma od najezde insekata. U ponudi imamo profile u bijeloj i smeđoj boji. Mreže se rade po mjeri otvora na koji se ugrađuju. Imaju mogućnost podizanja/spuštanja po potrebi. Kada su podignute zauzimaju minimalni dio prostora, odnosno onoliko koliko i okviri prozora.

Klupice

Unutarnje PVC klupice
- odlična toplinska izolacija (višekomorna tvrda plastika)
- dugovječnost
- osim bijele raspoloživo u imitaciji mramora
- ugradbena dubina: od 70-220mm

Vanjske aluminijske klupice
- dugotrajne su i otporne na sve vremenske utjecaje.
- prema dubini ugradnje mogu se prilagoditi rasponu od 70-280mm
- standardne su u bijeloj boji

Rolete

Standardno na naše prozore ugrađujemo alu roletne punjene poliuretanom koje su otpornije na mehanička oštećenja te dodatno povećavaju toplinsku I zvučnu izolaciju. Plaštevi roleta mogu biti u različitim RAL bojama. Također nudimo mogućnost izrade roleta na izbačaj.

Harmo sistemi

Harmo stijene se prilagođavaju vašim otvorima te su idealno estetsko rješenje koji vam osiguravaju elegantnost i modernost prostora.Zahvaljujući svom preklopnom načinu otvaranja minimalno zauzimaju prostor a istovremeno omogućuju vam maksimalnost protoka dnevnog svjetla u vaš prostor. Harmo stijene vrlo su praktične i jednostavne za korištenje.

Garažna sekcijska vrata

Optimalna su varijanta za zatvaranje garažnih prostora. Stijenke su od pocinčanog plastificiranog lima s ispunom od poliuretana, debljine 42mm, koji garantira dobru termičku i akustičnu izolaciju. Brtve su otporne na zaleđivanje što je vrlo bitno u hladnim zimskim mjesicama. Sekcijska vrata pružaju vašoj kući estetiku i visoku funcionalnost. Otvaranje je moguće ručno ili pomoću motora s centralom i prijemnikom i daljinskim upravljačem. U sklopu vrata moguća je ugradnja prozora kao i vrata za prolaz osoba.

Kontakt

NOVOKMET d.o.o.
PVC I ALU stolarija

Tel fax:   021 227 476
Goran:    098 309 490
Ured:      098 309 295

info@novokmet.hr

Pišite nam